Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Çanakkale Sivil Topluma Rehberlik Çalıştayı 2 Aralık 2022 tarihinde Kaleseramik Fabrikaları Konferans Salonunda Gerçekleştirildi

Çanakkale Sivil Topluma Rehberlik Çalıştayı 2 Aralık 2022 tarihinde Kaleseramik Fabrikaları Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, İçişleri Bakanlığı-Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ile ÇOMÜ-Sivil Toplum Kuruluşları Uygulama ve Araştırma Merkezi öncülüğünde, ÇOMÜ Dr. İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi desteğiyle "Çanakkale Sivil Topluma Rehberlik Çalıştayı" 2 Aralık 2022  tarihinde Kaleseramik Fabrikaları Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Çalıştaya İçişleri Bakanlığı, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Ahmet TÜRKÖZ, Çanakkale Vali yardımcısı Hakkı UZUN, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hüseyin ERKUL, Çan Kaymakamı Mustafa GÜRDAL, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, Çanakkale İl Müdürü Aykut KUZEY, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan DOĞAN, Kale Grubu adına Nedim CEYLAN, Kaleseramik Fabrikaları İK Direktörü Hüseyin BAYIROĞLU,  İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Grup Başkanı Hüseyin Cevahir ÖZALP, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, İşlemler ve Mevzuat Daire Başkanlığı-Dernekler Denetçisi Fırat AYKENT ve içişleri uzmanı Büşra ERGİN,  ÇOMÜ, Sivil Toplum Kuruluşları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof.Dr. Nazan YELKİKALAN, ÇOMÜ- Dr. İbrahim Bodur Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç.Dr. Erdal AYDIN, ÇOMÜ-Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı, Doç.Dr. Ünzüle KURT, ÇOMÜ- Biga İİBF-İşletme Bölümü Öğretim Üyesi,  Dr.Öğr. Üyesi Filiz EROĞLU ve 120'yi aşkın dernek ve STK temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirildi.