Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Sivil Toplum Kuruluşları Uygulama ve Araştırma Merkezi

2024-2028 Stratejik Planı

Değerli Paydaşlarımız,

Faaliyetlerine 2023 yılında başlayan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sivil Toplum Kuruluşları Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak “hep birlikte daha ileri” ilkemizle kurumsal kalite yolunda ilk stratejik planımızı paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Stratejik planımız 3. Sektör olarak nitelendirilen Sivil Toplum Kuruluşları alanında yerel ve ulusal aktörlerin gereksinimlerine cevap verebilmek; ülkemizin ve üniversitemizin hedeflerine ulaşma yolunda desteklemek ana temasında: vizyonumuzu, misyonumuzu, stratejik amaç ve hedeflerimizi ve bu amaçlara yönelik faaliyetlerimizi içermektedir.

Stratejik planımızın oluşturulması sürecinde iç ve dış paydaşlarımızın katkıları önem arz etmektedir. GZFT analizinden yararlanılarak Merkezimizin güçlü yönleri ortaya konulmuş ve güçlü yönlerimizden en yüksek faydayı elde edecek şekilde amaçlarımız belirlenmiştir. Amaçlarımız fırsatlardan yararlanma ve zayıf yönlerin güçlendirilmesi doğrultusunu da göz önüne almaktadır.

Dinamik ve etkili faaliyetler ile çalışmalarına başlayan Sivil Toplum Kuruluşları Uygulama ve Araştırma Merkezimiz iç ve dış paydaşları ile sürekli iletişim ve etkileşim zihniyetiyle gelecek dönemlerde planımızda yer alan stratejilerin etkinliğini değerlendirecek ve gelecekte daha etkili ve verimli stratejilerin oluşturulmasında bu değerlendirmelerden faydalanacaktır. 2024-2028 dönemini kapsayan stratejik planımızı sunarken hep birlikte daha ileri gitme yolunda tüm paydaşlarımıza destekleri ve görüşleri için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Nazan YELKİKALAN

Sivil Toplum Kuruluşları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü

Ekler

Sivil Toplum Kuruluşları Uygulama ve Araştırma Merkezi Stratejik Plan.docx